Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Да се сприятелим.
Пет Авг 24, 2012 5:42 pm by vaughan kent;

» Кастинг за модератори.
Пет Авг 17, 2012 3:34 am by Гост

» Активни играчи?
Пет Авг 03, 2012 9:29 pm by Гост

» Издирваме си Издайниче!
Вто Юли 31, 2012 1:16 am by vaughan kent;

» Новости!!!
Вто Апр 10, 2012 10:59 pm by vaughan kent;

» Нов скин by nero.
Вто Апр 10, 2012 9:56 pm by vaughan kent;

» Стената на срама!
Сря Мар 09, 2011 6:03 pm by Гост

» True Blood
Чет Яну 13, 2011 4:08 am by Гост

» Съобщения!
Пон Яну 03, 2011 3:55 am by vaughan kent;

Friends,
Leaf

Митология

Go down

Митология

Писане by Гост on Съб Авг 28, 2010 12:47 amПоздравления!
Ако четете това, значи наскоро сте отключили магическите си сили с някой прокълнат медальон, някое кофти създание на мрака ви е захапало, или каквото там е на мода тази седмица. Простете, не ги следя нещата. Съществува само един неоспорим факт - Съдбата е решила да се подиграе с вас по възможно най-гадният начин.
И тъй като сте в Лондон, искам да ви осведомя още едно нещо – красивото ви вратленце е затънало в най-голямата яма от божествени/демонични плаващи пясъци от тази страна на Портите (онези с надпис „Надежда тука всяка оставете”, въпреки че съответния надпис се е поизтрил от времето на приятелчето ми Данте. Ей, голяма пушалка беше).
В момента, предполагам, сте малко объркани, а простото ви мозъче е изпълнено с буламач от кой, какво, как, защо...
Е, късметлии сте, защото съм тук да ви изясня нещата за някои контета с голямо его. (П.С. Нека да не споменаваме на съответните за последния коментар, тъй като ми се ще да подишам още малко. А ако аз умра, е, вие сте жестоко прецакани.)
Внимавайте как ще постъпите със знанието, което ще ви дам. Знанието е сила.
Винаги е било, винаги ще бъде.
А глупостта убива. Вярвайте ми.
Все пак, ще ви дам само основата. Мръсните детайли ще трябва сами да си ги поискате лично от въпросните контета.
Желая ви супер късмет с това. Сега ме извинете, но имам нужда от пауза за да се посмея на идеята.

Връща се, що годе в трезва форма. *Прочиства си гърлото*.
Добре дошли в новият си живот. Сега вървете сритайте малко задници.
Време е да започнем с уроците.И как да не започна с него. О, винаги е бил сладка отрова за мен. Ъм, съжалявам, не трябва да има пристрастия. Но този, ъм, така да го наречем, наръчник няма как да не започне с Големият Лош Вълк (Хе-Хе, никога, повтарям – НИКОГА не наричайте така следващият, освен ако не сте моя милост).

Инфо: Скъпи мои, ще бъда кратка – това е КРАЛЯТ! Алфата и омегата, началото и краят, съществото, което не ви се иска да срещате. Голямото зло, което контролира целия подземен свят. (Все пак, ако сте от женски пол, вероятно това твърдение не е много вярно, поне ще умрете щастливи, веднъж видели го. Пък и, да си остане между нас – той е джентълмен. Не казвайте, че съм ви споменала, но ако използвате етикета като своя защита сте в безопасност. Почти.)
Макар и Девиант да е безмилостен в битките си, той си има собствен код на честта, който неотлъчно спазва. Ако не нападате семейството и хората му, не споменавате нищо за любов, Библията и най-вече Даниел Уей (Ей, така и не разбрах какъв му е проблема с горкият Дан...), би трябвало да сте добре.


Армиите на Девиант са предвождани от 12 епични воина. Повечето от тях искат да останат в тайна. Но има отворени свободни места (ъм, имахме проблеми, ядосах Дев – той ги обезглави... но няма да се повтори! /Ъм... потрети?!/)
Изисквания: да сте неотразим воин, да не сте лигльо (кълне се, Девиант много ги мрази,) да не докосвате Кралицата.
(Бел. Авт.: „Молбите” можете да ги пращате на ЛС на Девиант Атме Уест или Ребека Уест. За по-сигурно... и на двамата.)
Също доста важна част от живота в Лондон. Нека започнем с любимото същество на Големият Лош Вълк – Конте.
Инфо: Веднага ще попитате – и какво пази пък тоя?! Някаква порта ли?! И аз това го питах първият път, когато се срещнахме. Е, моля ви, не му задавайте този въпрос, защото ще ви изнесе цяла тирада колко сте тъпи. Не го питайте какво е и в никакъв, ама никакъв случай, не намеквайте, че може да е вампир. Бедният Дани много лесно се обижда. А, още нещо от жизнено важно значение – дръжте си хапчетата на страна от него!
Даниел е пазителят на измерението, ако той умре – всички отиваме в ада. (А това не е добра перспектива. Питайте приятеля ми Данте. Не, не Дани... онзи – Алегиери. Дъщеря ми веднъж се забавлява да връща различни известни писатели от гроба. Голяма е скица.)
И така, знаейки това – не пипайте Дани, хората после ще се сърдят, че са обречени на вечни мъки. Дев пък ще е кисел, че няма над какво да властва, а ще е още по-кисел като го питам къде ще ме води на почивка, а светът е разрушен. Не му обръщайте внимание, че мрази Дан (не че Дан много го обича). Дани е прекалено важен за всички.
Още няколко нещица, които трябва да знаете за Дан – болен е от левкимия (о, да, помните ли това за Ада... сега се чувствате много по-спокойни, нали?! Светът е една доста сериозна бомба със закъснител.); не му пука особено за хората, тъй че ако имате нужда от помощ и се обърнете към него трябва да сте доста търпеливи и настоятелни, по-скоро думата е мега досадни или някак да го забавлявате. Другияя вариант е да му предложите хапчета. Той е пристрастен.
Дани е невероятен художник (картините му предсказват бъдещето). Пипнете му някоя от картините и сте мъртви. Ха-ха.


Инфо: Не ви съветвам да попадате на нея. Естествено, ще ви помогне, ако сте от добрите, но резултатът от упражнениято е съмнителен. (Сериозно, по-добре изберете Даниел, него ако го подкупите с достатъчно хапчета поне ще ви помогне качествено.) Все пак, Хоуп е ангел. Или така да кажем, една от Силите. Предвожда армиите на доброто, задача от която Дан просто не се интересува. Е, не е като Дев, не е официалния предводител на доброто. Просто помага с каквото може, когато може.
Малко е особена, ако ще я срещате, ще бъдете принудени да правите нещата по нейния начин. Пада си малко маниак на тема контрол. Но кой до тук не беше така? Подхвърлете няколко добри думи за Шефа, разберете Бог, покажете малко благоприличие и ще се изненадате колко добър ще е резултата.

Допълнително инфо: Хоуп и Даниел заедно са нещо като общ антипод на Девиант, (но това не означава, че много се харесват). Ако Дан не беше такъв дебил, може и демоните да нямаха чак такъв превес. (Доста обектнивно изявление от моя страна. Ако питате мен – хората не струват. Демоните поне оценяват какво имат, не се самоизбиват и не се чудят как сами да разрушат живота си. Заслужават този свят доста повече.)Е, винаги трябва да има и такива, а? Мислят се за голямата работа, мислят си че стоят надалеч от цялата драма добро-зло. Е, скъпи мои, имам новина за вас – когато положението стане напечено, винаги трябва да изберете страна, иначе ставате пъдпадъченца в разгара на ловния сезон на птици. А г-н Конте... пардон, Девиант обича да ходи на лов (и да взима малката, което е притеснително)!


Инфо: Вогън е... в момента си мисля дали за него не е по-добро определението конте. Не, думата която му подхожда е г-н Сноб. Егото му стига почти това на Девиант, ако не го и надминава, но нека да не си говорим за покритието му. Там е кофти историята. Чудно как не се избиха с Дев, когато му служеше като стратег. Още по-чудно е как се измъкне жив (нежив?!) от този пост.
Вогън се мисли за големият лош татко вампир. Той е чистокръвен, в него няма нищо човешко, но не си мислете, че е чак толкова различен от човешките аристократи, колкото той си мисли че е. Води се, че е принц. Е, истина е, че някога е бил, но сега просто не може да преживее старите дни.
Добрият стар Вогън е почти безобиден. Обича да се драка с хората и да се има за голямата работа. От време на време излудява, избива малко народ, след това се връща към нормалната си натура и почва да се самообвинява и да реве как отново искал ад бъде принц, но не заслужавал.
Жалко, от Мадал Флаш бихте очаквали да е възпитала някой по-силен психически, а? Ха-ха, тогава сте заблудени овчици. Мадам Флаш не би създала някой, който може да живее без нея.
Все пак не се чувствайте спокойно в присъствието му. Девиант Уест не избира кого да е за главнокомандващ на армията си. Вогън е отличен стратег, водач, имал е безброй баснословни победи в живота си. Просто напоследък покрай жена му и семейството поулегна.
Ако попаднате на него, докато е в кофти настроение – погалете егото му, кажете му колко е велик, колко сте впечатлени от великата му история... и всичко ще е наред.


Инфо: О, някой нормален! Най-накрая! Колкото може да е нормален бивш бог на войната (простете – бог в пенсия), който в момента се подвизава като писател и собственик на книжарница.
Нека да кажем, че включвам Адориан от уважение. Съществото, върнало се към отдавна забравените си сили, само и само да спаси хората през втората световна война. Може би би трябвало да го отнеса към добрите, но не е част от активната им армия, (а тогава, защо включих Дан там?! Имам проблеми със систематизацията, но животът не може да бъде систематизиран ясно и просто.)
Адориан се изявява само в изключително критични моменти, когато „доброто” и „злото” са се хванали за гушите с такава сила, че заплашват да унищожат всичко и всички в битката. (А си мислехте, че добрягите се опитват да защитят бедните хорица, а? Е, истината е, че и те се борят за контрол... точно както демоните. Само дето демоните бяха тук първи... и няма да се откажат!)
Той не е нито от едните, нито от другите... просто се опитва да запази съществуванието на света. (О, не е ли едно добро момче? Ето това вече бих зачела като истинско добро...)
Естествено, както може да се очаква от бог на войната, Адориан не винаги е бил добричък. Все пак същество старо колкото света преминава през много периоди. Той е едно прикрито лошо момче. (Май ме кефи дори повече. /Това последното не го видяхте. Дев не трябва да разбира. Ще се самоизтрие. Ще се изтрие и от умовете ви. Ето, вече не помните./)
Червенокоското както разбрахме е несравним в битките (Хей, скъпи, как не си го взел в армията?!) и какъвто е симпатяга един ден ще разбие мутрата на Вогън Кент (Дан ми каза), в следствие – последният ще има нужда от пластична операция.


Инфо: Дез е забавна рибка (Бананка?!). В момента той е „търговеца”. Разбирайте човекът, който движи цялата магическа търговия с другите измерения. Снабдява и едната, и другата страна с всевъзможни джунджурии и макар и да не му се ще – не може да е пълен монополист на нещо свързано с магията, не и когато Девиант Уест е в измерението. Малко или много отговаря пред Големият Лош Вълк (последното се самозаличава. Забравяте го!) Все пак няма никой, който да се занимава с предоставянето на подобен вид услуга и това му носи различни привилегии. Фрашкан е с пари и магия, но не му пука особено. От време на време разчиства бъркотиите на по-ниските нива. Не обича да му се мешат в работата. Бизнесът е най-важен.
Ако го срещнете, внимавайте с емоциите! Гадината може да ви убие, ако изпитвате по-силни такива. На моменти е странно лабилен. Трикът покрай него е да сте спокойни.

За финал, мили мои, имам само няколко думи: Тази книга се променя постоянно, никога не остава същата, магията я поддържа и не може да бъде унищожена. Ако смятате, че имате място вътре, а съм ви пропунала – не се притеснявайте, аз не съм съпруга си – не режа глави (тъй де, той го прави заради моя милост). Можете спокойно да се свържете с мен и ще ви вместя, стига да реша че сте достойни (Ха-ха, все пак аз съм Кралицата) (;

Ребека Уест
Гост
Гост


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите